Innovaation pitchausta ja vr-laseja

Olen työskennellyt tällä viikolla eri paikoissa – niin muistiyksikössä kuin hematologisella vuodeosastollakin – ja käynyt Helsingissä kahdesti. Olen vetänyt upeille asiakkailleni treenejä, ja suunnitellut uutta blogisivustoa. Olen puuhannut koulujuttuja – niihin liittyy myös tämän postauksen kuvat – ja miettinyt tulevia töitä. Toipunut vielä vähän viime viikonlopun taudistakin. Niin ja liikkunut. Aina kun mahdollista.
Melkoisen kiireinen viikko on nyt loppusuoralla. Nyt, näin perjantai-iltana kun edessä on (melkein) vapaa viikonloppu, sanon vain että, huh. Ja hakeudun kohta sohvannurkkaan katsomaan Vain elämää. Kauhon suuhuni mieheni tekemää vegepöperöä (sain äsken maistiaisen. Oli hyvää) ja otan rennosti. 
Mutta ensin kerron teille viikon mielenkiintoisimmasta päivästä. 

Mitä tulee, kun yhdistetään markkinointi- sekä IT-puolen ja journalistiikan opiskelijoita? 
Siitä tulee KreaINNO. Kurssi, jolla olen mukana. 
Olemme puuhanneet ryhmäni kanssa muutaman viikon ajan innovaatiota asiakkaamme Lapinlahden Lähteen tarpeisiin. Torstaina oli The day. Päivä, jolloin ideamme sai taas hiukan enemmän käsinkosketeltavamman olomuodon.

Pitchasimme (hieno sana hissipuheelle) ideaamme Minnofestiksi kutsutussa tilaisuudessa niin toimeksiantajille, muille opiskelijoille ja kouluille, opettajille sekä vain paikalle saapuneille kiinnostuneille.

Kiireitteni vuoksi en oikeastaan ehtinyt jännittää. Hah! Mikä loistava keino kaikille ramppikuumeesta kärsiville: Pidä vain itsesi hiukan liian kiireisenä.

Kiinnostaako sinua mistä on kyse? Tsekkaa meidän ryhmän video tästä linkistä. Se pyöri taustalla meidän ständillämme Minnofest-tilaisuudessa.

MIKÄ MINNOFEST?

Minnofest on opiskelijoiden ja pääkaupunkiseudun yrittäjien yhteinen innovaatio-projektien katsaustapahtuma, jossa innovaatiot ovat esillä opiskelijoiden suunnittelemilla ständeillä. 

Ajatella, että jossain kohtaa olin jättää koko kurssin kesken. Mietin, että jostain on tingittävä. Että on liikaa kaikkea sälää, mistä en saa kiinni. 
Sälää on edelleen, mutta en vain raaski jättää mitään pois. Kai tästä kaikesta joskus hyvä tulee. Pakko uskoa niin. Ainakin nyt olen intoa täynnä. Toivon myös, että saamme jatkojalostettua ideaamme tietenkin toteutukseen saakka. Rahoittajaa etsitään! Anyone? 
Energistä viikonloppua. Olkaa hyviä itsellenne 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s