Armeijanvihreää asussa

Hupsista! Kameran muistikortille oli jäänyt asukuvia ajalta ennen Panaman reissua. Silloin teki mieli pukeutua armeijan vihreään ja piikkikorkoihin. Minimekkoon sekä palmikkoneuleeseen. 
Muistan tuosta päivästä sen, että nenäni taisi paleltua noin kolme minuuttia sen jälkeen, kun olin astunut autosta ulos. Ei oikeastaan harmita että paukkupakkaset ovat tältä erää ohi. Niiden aikana oli ongelmia niin auton, kuin talonkin kanssa. 

Vaikka erimielisyydet talon kanssa on selvitty, eikä me oikeastaan edes haluta muuttaa mihinkään, kurkisteltiin kuitenkin miehen kanssa illalla minkälaisia taloja Helsingin Huvilakadulla olisi myynnissä. Sellaisia vaatimattomiahan ne olivat, kattoikkunallisia ullakkokämppiä ja muita. Voitte varmaan kuvitella. 
Aina välillä sitä kuitenkin tulee haaveilleeksi asumisesta Helsingissä. Ei loppujen lopuksi vakavasti, mutta jos Lottovoitto osuisi kohdalle, saattaisin sijoittaa pieneen kakkosasuntoon. 
Poikkesin eilen ystävän uudessa kodissa. Ihailin siellä kestohaavettani leveää ikkunalautaa ja lautalattiaa. Ehkä siksi soin taas muutaman ajatuksenkin asumiselle pääkaupungissamme. 

Olen kyllä tosi onnellinen täälläkin. Pienessä kylässä ja somassa keltaisessa talossani.

4 kommenttia artikkeliin ”Armeijanvihreää asussa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s