Pörrötakki

Voihan syystuuli minkä teit. Kurkistin tänään aamulla ovesta ulos, samalla kun päästin koirat tarpeilleen takapihalle. Taivaanranta punotti, ja aurinko alkoi nousta! Mieli oli heti iloisempi, kun päivästä oli tulossa valoisa. Onhan tätä harmautta jo taas riittänytkin. Auringonnoususta ilahtuneena kaivelin jumbokihartimeni esiin ja lämpiämään, suihkuttelin kampausnestettä hiuksiini ja aloin hommiin. Ensimmäinen tuulenpuuska ulkona, ja kiharat olivat aikalailla suoristuneet. Onpa kyllä hyvä että nousin heti kuuden jälkeen laittamaan tukkaani. Turhaan.

Olen vähän kyllästynyt. Tein oikein listankin aiheista. Haluatteko kuulla lukea?
1. Olen kyllästynyt hiuksiini. Haluaisin niihin muutosta. Värin tai uuden mallin. Liekö tämä ihmekkään, kun ne ovat saaneet elellä melkeinpä luonnontilassaan jo vaikka kuinka monetta vuotta. 
2. Olen kyllästynyt vaatekaappini sisältöön. Oikein pahemman kerran. Haluaisin hävittää/kierrättää sieltä ainakin kolme neljäsosaa. Helppo homma, voisi joku tuhahtaa tähän, mutta ei. Ei se ole. Haluaisin tietenkin uutta tilalle! 
3. Olen kyllästynyt blogini nimeen. Haluaisin vaihtaa sen. Olen pyöritellyt uutta nimeä mielessäni jo piiitkän aikaa. En halua vielä paljastaa sitä, mutta haluaisin tietää mitä olet mieltä asiasta? Siis siitä että blogi vaihtaisi nimeä. 
4. Olen kyllästynyt muovisiin kenkiin ja laukkuihin. Lähinnä siksi, että ainakin minun käytössäni ne tuntuvat kestävän aivan liian vähän aikaa hyvännäköisinä, siihen nähden kuinka kauan ne kuitenkin rasittavat luontoa. 

Lisäksi kyllästyin taas kasvaviin vatsamakkaroihini, ja päätin jälleen kerran vähentää herkkujen syöntiä ja lisätä liikuntaa. Tällä kertaa sain Janinkin houkuteltua mukaan. Se jos mikä voitaisiin lukea jonkinlaiseksi saavutukseksi. Yhdessähän kaikki on hauskempaa. Se tuli todettua maanantaina kun vedettiin tehokas kokovartalotreeni kimpassa läpi. Eilen oli vuorossa vatsalihakset. Epäilin saanko niitä edes kipeiksi. Turhaan! Tänään naurahtaessani tuntui oikeinkin mukavasti vatsan alueen lihaksistossa, eli treeni taisi mennä perille. Tämän päivän kalorit on kulutettu ympäri ämpäri Helsinkiä talloessa. Ihan hyvä tapa, nyt ainakin väsyttää melkoisesti. Huomena sitten taas salille. 

Ai niin ja hei, muistakaa poiketa täällä meikäläisen huudeilla, uudella moottoritien katteella Kauppakeskus Goodmanissa mikäli ajelette ohi. Se avataan huomenna torstaina. Jippiijippii!
Kivaa loppuviikkoa!
Ansku

26 kommenttia artikkeliin ”Pörrötakki

  1. Pitäis kyllä lähteä Hämeenlinnassa käymään. Opiskelin hamkissa viisi vuotta sitten ja kaupungissa tuli silloin käytyä useammin, asuin 60 kilometrin päässä pohjoiseen päin.

    Tykkää

  2. Hahaha, ihana! 😀 Tosi kiva toi sun paita ja neule, älä näitä ainakaan kierrätä. Ja tokihan vaihdat blogin nimen, jos siltä tuntuu – sun blogihan tää on. Ja mitäs vielä, niin kengistä ja laukuista, mä oon varmaan jo yli viis vuotta ollut muovikenkä- ja laukkukiellossa, jotkut vanhan mitä vielä on kaapissa sai jäädä (parit kengät), mutta uusia en ole siis enää ostanut. Enkä oo kertaakaan katunut tätä päätöstä! Tsemppiä muovittomaan asuste-elämääsi, Anskuli. 😉 ❤

    Tykkää

  3. Yhdessä treenaaminen on huippua. Mekin pyrimme käymään yhdessä salilla edes kerran viikossa, mies neuvoo mitä teen ja sit ”ruoskii” siinä vieressä. Päätin viimeviikonloppuna että nyt loppuu herkkujen piperrys, ja nyt voisin ahmia säkkikaupalla salmiakkia.

    Tykkää

  4. Oon niin samoissa fiiliksissä tossa hiusasiassa! Loppukesästä päätin, että annan nyt vaan olla, antaen oman värin kasvaa koko pituuksiin kun ärsyttää se jatkuva värjäily ja kemikaalien kanssa pelleily. Nyt kun juurikasvua on enemmän kuin tarpeeksi niin jo taas tekisi mieli tehdä hiusväritaikoja ja samalla leikata lyhyemmäksi. Huoh. Onneksi ei ole tällä hetkellä ylimääräisiä varoja kampaamokäyntiin niin ei tule tehtyä mitään hätiköityä. 😀

    Ai nytkö se Goodman vasta avautuukin! Ajeltiin siitä ohi kesällä mökkireissulla ja luulin sen olevan jo silloin aukeamassa. 😀

    Tykkää

  5. Heippa Ansku,
    ihania juttuja sulla! Älä vaihda nimeä. Ei Mac Donald's kaan vaihda. Eikä Prada. Kyllästy rauhassa, mutta me tiedetään tää blogi jo tällä nimellä :). Hyvää syksyä!
    T: Siskosi miehen isosisko

    Tykkää

  6. Kokonaisuutesi oli kyllä kiva vaan tiedätkö tunnistan melkein jokaisen kohdan tuosta listastatasi. Toisaalta haluan, että blogilla on nimi, mutta vanha kyllätyttää. Tukka kyllästyttää, tämä pinkki on kyllä kiva mutta… äääh…. Joten minä sanon, että nyt on kyllä syksy menossa ja kaikki tuntuu tylsältä. Ehkä se vielä tästä etenee kohti kesää. Liikuntakin vielä, joo, yhdessä treenaminen on kyllä huippua ❤

    Tykkää

  7. Heh, melko samat kyllästymisen aiheet menossa täälläkin! Mä oon kans vältellyt tuota muovisten kenkien ja laukkujen ostamista jo jonkin aikaa, vaikka muutamia erehdyksiä välillä kyllä sattuu…

    Yhteistreenit on tosiaan kivoja! Jotenkin saa itsestään paljon enemmän irti kun on treenikaveri messissä. (Ei kehtaa luovuttaa heti ensimmäisen ylämäen jälkeen…)

    Niin ja aivan ihana on tuo pörrötakki!

    Tykkää

  8. Mä niin allekirjoitan ton hiuskohdan! Tai itse en ehkä ole niin kyllästynyt omaan kuontalooni, vaan enemmänkin harmittelen että menin leikkaamaan ja värjäämään sen alkusyksystä. Haluan sen vanhan tukan takaisin 🙂

    Ihana lookki taas kerran, varsinkin pörrörotsi tuon t-paidan kaverina!

    Tykkää

  9. Juu ei, nämä onkin ihanat ❤ 😀 Mäkin haluaisin totaalikieltoon mutta se voi olla vähän epärealistista. Mutta kunhan pääasiassa olisi laatua niin tosi hyvä 🙂

    Tykkää

  10. Voi kiitos tosi paljon. Ehkä ne on ihan ok, tuntuu vaan että ovat ihan mahdottomat luiruroikot 😀

    Toivottavasti saatte järkättyä yhteistä treeniaikaa 🙂

    Tykkää

  11. No moii! Kiva kun tulit käymään täällä 🙂
    Tää onkin kyllä just yksi niistä pointeista miks aattelin että en vaihtaisi. Mutta kun tuntuu että se kuulostaa ihan pelkältä kenkäblogilta vaikka tosiasiassa tarkoittaa vaan yhtä asiaa minusta. Täytyy pohtia.
    Mukavaa syksyä sullekin!

    Tykkää

  12. Mäkin ajattelin että en lähde totaalikieltäytymään, mutta mikäli vain mahdollista, ostan nahkaa, ja jos sattuu muovia tulemaan vastaan, pohdin huolellisemmin asiaa.

    Haha! Hyvä pointti, ja jos se saa haukkarin kasvamaan niin mikä ettei 😀

    Tykkää

  13. Onneksi hiukset on kasvava luonnonvara, kyllä se sieltä palautuu taas 🙂

    Kiitos vaan, tämä oli kyllä sellainen missä oli kotoisa olo 🙂

    Tykkää

Jätä kommentti